Grafische diensten

Loading…

Offset Drukwerk

GROTE OPLAGE & PMS DRUKWERK

Lai graphics heeft in eigen huis een tweetal drukpersen ter beschikking. Het paradepaardje is de snelle en uiterst precieze 4-kleuren vellenpers Komori Lithrone die een perfect product aflevert, mede dankzij het aan de machine gekoppelde colour managementsysteem.

Digital Printing

KLEINE OPLAGE FULL COLOR

De ontwikkeling van digitaal drukken, eigenlijk printen, heeft geleid tot een product dat qua kwaliteit nauwelijks nog hoeft onder te doen voor de (natte) offset druktechniek. Voordeel wordt vooral behaald als het gaat om kleine oplagen in full colour en of zwart/wit en afwijkende formaten. Het aanleveren van het document is niet anders dan bij offsetdruk.

Afwerking

GEHEEL GEAUTOMATISEERD

Drukwerk is pas af als het een aantal nabewerkingen heeft ondergaan die het plano drukvel of -vellen tot boek, folder, brochure of nieuwsbrief maken. Lai graphics beschikt zelf over een scala aan verschillende technieken om uw drukwerk tot in de finesses af te werken. Een- of meerslag vouwen (parallel, wikkel, zigzag en venster), vergaren, brocheren, hechten, oognieten, inbinden, wire-o, rillen, boren, stansen, pousen, prägen, lijmen, enz. In ons machinepark is de Horizon afwerkstraat, waarmee brochures in één handeling kunnen worden afgewerkt. Het resultaat is een perfect eindproduct.